MM_brollop_lindarehlinkruse_00496.jpg
brollopsfotograf stockholm_brollop odeshog_brollopsfotografering_linda rehlin_cecilia pihl-1-3.jpg
cristina_gustav_brollop_-13.jpg
MM_brollop_lindarehlinkruse_00496.jpg

Bröllopsfotograf i Stockholm


SCROLL DOWN

Bröllopsfotograf i Stockholm


BRÖLLOP MED 360YOU

Kärlek, Närhet, Familj, Kaos och Glädje. Bröllop för oss är en blandning av dessa fem ingredienser. Vi jobbar som bröllopsfotografer med utgångspunkt i Stockholm. Vi reser över hela Sverige för rätt par och vi ger allt!
Vi tror på personkemi och vi tar endast ett begränsat antal bröllop per år, annars hänger vi mest i Stockholm Stadshus om somrarna där vi har jobbat med över 50 par och familjer. Vi älskar dock våra dagar med de par som vi får lära känna lite extra och som vi nästan alltid kan komma att kalla vänner.  Vill ni ha med oss på er dag? Skriv en rad eller två och berätta om er, så ska vi berätta hur vi kan hjälpa till!

UPPLÄGG

Ett bröllop handlar om er upplevelse och hur hela denna dagen är en av de mest speciella i ert liv. Kanske har ni hört det från vänner men tänkt - äsch, så viktigt kan den inte vara.

Jo. Det kan den! Det är lätt att förbereda olika tidpunkter under dagen, färg på klänning och skor - men det är inte lika lätt att förbereda sig på känslan. Något du inte vet är att dagen försvinner fort som attan och att det är rackarns svårt o komma ihåg allt som hände!

Våra paket har tre timmar, sex timmar eller Heldag (max 14 timmar)  som en grund, men vi kan också skräddarsy ert bröllopspaket utifrån vad som passar er dag.

MIX N MATCH

Nedan kan du läsa lite mer om våra paketpriser och vad som ingår, men du har också alltid möjlighet att bygga ett eget paket utifrån ett timpris. När ni bygger ett paket så betalar ni endast för tiden på plats och gör alla beställningar efteråt. Inga filer eller produkter ingår i priset.

Timme 1 - 4 = 3000 kronor/timme
Timme 4 - 8 = 2 500 kronor/timme
Timme 8 - 12 = 2 000 kronor/timme
Timme 12 - 16 = 1200 kronor/timme

Alla timmar är sammanhängande och kan ej delas upp. Vill ni ha med oss i 6 timmar så betalar ni 3000 kronor/timme de första 4 timmarna och därefter 2500 kronor/timme i 2 timmar. Alla beställningar av filer och produkter sker ca 3 veckor efter ert bröllop vid ett personligt designmöte. 

SERVICE

Vi tror på att kommunicera och på att hjälpa er att få en bröllopsdag som passar just er som handen i handsken.
Det betyder att vi gärna delar med oss av information som vi har kring vad som gör en bröllopsdag extra bra och att vi också kommer med input på er tidslinje om ni önskar. 

Våra kunder brukar jämföra oss med att ha med en schysst kompis som råkar kunna en del om bröllop och sånt. Typ nån som tjatar på en att dricka vatten och äta någon och samtidigt kan snacka med Morbror Bengt i ett par minuter om ditten och datten. 

Vi är den där någon som förhoppningsvis gör er dag bättre för att vi var där - och vi gör det med service som främsta ledord. 

brollopsfotograf stockholm_brollop odeshog_brollopsfotografering_linda rehlin_cecilia pihl-1-3.jpg

Bröllopsfotografer i Stockholm


Bröllopsfotografer i Stockholm


brollopsfotograf stockholm_brollop gamla riksarkivet_brollopsfotografering_linda rehlin_cecilia pihl-1.jpg
brollopsfotograf stockholm- brollopsfotografering-akta naturliga bilder-dokumentar brollop
360you-photography-isabella-david-602.jpg
cristina_gustav_brollop_-13.jpg

Bröllopsfotografer i Stockholm


Bröllopsfotografer i Stockholm


 

ER INVESTERING

DETTA INGÅR I ALLA PAKETPRISER 

• Alla utvalda bilder i låg- och högupplösning
• Full service från början till slut
• En konsultationsträff
• Voucher med printkredit som ni kan använda vid ert designmöte
• Privat designmöte efter bröllopet där ni får hjälp med urval till produkter såsom tavlor, album eller  tack-kort.

DETTA KAN TILLKOMMA

• Resekostnader utanför Stockholm i paket från 10 timmar och nedåt
• Boendekostnader utanför Stockholm
• Extra fotograf kan läggas till under viktiga stunder på dagen! Fråga oss!
• Överraska med Boudoir? Fråga oss! 

 
 

heldag - UPP TILL 14 TIMMAR 

"När jag sitter i min soffa hemma och dricker te så tittar jag ibland igenom vårt bröllopsalbum. Jag älskar hur det börjar med förberedelserna här hemma hos oss och slutar med party! Jag kan minnas dagen igen, alla stunder -  bara genom att bläddra igenom en bok. Det får mig att må så bra och komma ihåg hur mycket jag älskar min partner"

38 000 KR - INKLUSIVE VOUCHER VÄRDE 3 000 KR

 

6 timmar

"Det viktigaste för oss var att fånga ögonblicken som vi inte visste var där. Våra gästers glada ansikten blickar på oss från väggen från stunder som vi inte visste att vi saknade. 
Att få se min mammas stolta min när jag och min blivande fru gick fram till vigselförrättaren går inte att sätta ett pris på och det är en bild jag aldrig visste att jag skulle få"

22 000 KR - INKLUSIVE VOUCHER VÄRDE 2 000 KR

 

3 timmar

"Stunden vi fick tillsammans under porträtten var ovärderlig. Att få vara själva och få bubbla med sin bästa vän om det oerhört stora och knasiga vi precis gjort. Att bara få vara vi, tysta i en kram. Inga som ville ta selfies eller kramas eller fråga hur det kändes. Alltså - allt det där är SKITKUL, men att liksom bara få egentid. Det var ju ändå vi två som gjort något stort och alltid när något stort händer så pratar vi ju med varandra!"

15 000 KR - INKLUSIVE VOUCHER VÄRDE 1 000 KR

Boka


Boka


KONTAKTA OSS

Vi finns tillgängliga vardagar mellan 9 - 17. Då finns det olika sätt att få tag på oss. Använd det som är enklast för dig. 

  1. Skicka ett mail till info@360you.se
  2. Ring Linda 0765005159 eller Cizzi 0736414968 eller
  3. Skicka ett meddelande via formuläret nedan
 
Namn *
Namn
Telefonnummer för SMS *
Telefonnummer för SMS
Lämna ditt mobilnummer så sms:ar vi när du fått svar. Detta för att undvika att vårt svar försvinner i din skräpkorg!

 

VI FINNS HÄR

Bergsrådsvägen 16
128 42 Bagarmossen
Sweden