instagramLinda00177.jpg

En bild säger mer än 1000 ord...

I dagens samhälle av snabbscrollande människor och hjärnor som sorterar bort och tar fram information på millisekunder så krävs ett visuellt innehåll som är starkt. Bilder som får kunden att stanna upp och fundera över vad de ser.
Bilder behöver vara mer än bara avbilder som illustrerar hur något eller någon ser ut. Bilder måste väcka något inuti och locka kunden att vilja veta mer. 

Låt oss hjälpa er stärka ert varumärke i bild!

Vi - Linda Rehlin Kruse och Cecilia Berglund Pihl är två fotografer i Stockholm som jobbar på ett levande sätt som ger organiska bilder med uttryck. Vi är experter på att hantera människor och lyckas alltid hitta den riktiga personen under "kameraleendet". 

• KJELL ENHAGER • NACKADEMIN • MIND • STATEA • MAMAMIA • AUDIKA • LUXLUCID • JOHNÉR •


HUR hjälper vi DIG?

1. VI VET ATT  ert varumärke är bestående av många lager. Därför ser vi alltid till helhetsupplevelsen. Vi lägger störst vikt vid att lära känna er och era värderingar, för att bäst kunna spegla det i bild.

1. VI VET ATT ert varumärke är bestående av många lager. Därför ser vi alltid till helhetsupplevelsen. Vi lägger störst vikt vid att lära känna er och era värderingar, för att bäst kunna spegla det i bild.

2. VI TROR PÅ ATT  locka fram era unika sidor genom samtal, humor och gemenskap. Vår mission är att bidra till att den upplevelse ert varumärke skapar till era kunder blir något extra - det lilla extra.

2. VI TROR PÅ ATT locka fram era unika sidor genom samtal, humor och gemenskap. Vår mission är att bidra till att den upplevelse ert varumärke skapar till era kunder blir något extra - det lilla extra.

3. VI LOVAR ATT  alltid värna om verkligheten så som ni lever i den. Vårt bildspråk är tidlöst, autentiskt och inkluderande. Det är vår övertygelse att använda bilder för att attrahera rätt kunder för er.

3. VI LOVAR ATT alltid värna om verkligheten så som ni lever i den. Vårt bildspråk är tidlöst, autentiskt och inkluderande. Det är vår övertygelse att använda bilder för att attrahera rätt kunder för er.


 
 
 
 

 

 
 
 
 
promobilder15.jpg

Linda Rehlin Kruse

promobilder9.jpg

Med humor, organisering och stor människokännedom tar jag mig an alla fotograferingar. Jag jobbar med upplevelsebaserad fotografering och har en förmåga att få människor att glömma kameran. Genom att designa ögonblick lockar jag fram det levande i ert varumärke!

promobilder28.jpg

CECILIA berglund PIHL

promobilder4.jpg

Jag ser till dig som kund och förstår att alla är olika! Med en kombination av skruvad humor och ett lugn får jag dina kollegor att slappna av och låter företagsporträtten visa riktiga människor. För mig är alltid helhetsupplevelsen i fokus för att visa ert rätta jag.